Succé igen!!!

Fantastiska Jessica Andersson under avslutningslördagen och ett besökarantal på 6.000 personer. Den sjunde upplagan av Nossan Ljusfestival i Grästorp är till ända och ännu en gång har vi slagit rekord på antal besökare. Ifjol gick 22.000 promenaden och i år kan vi nu avslöja att den offentliga siffran för 2014 är: 25.000 besökare! Stort tack till alla för detta!

En annan glädjande siffra är till Barncancerfonden och det blev i år hela 30.000 kronor. Totalt har vi nu dragit in över 130.000 kronor under dessa år! Fantastiskt kul!

Grästorps Framtidsförening vill tacka alla som på något sätt hjälpt till att återigen göra denna Ljusfestival så lyckad! Det är mycket jobb och många frivilliga som gjort detta möjligt! Vi vill också tacka alla våra sponsorer för i år! (se “Partners”) STORT TACK!

Vi återkommer inom kort med resultat på de tävlingar som pågått under festivalveckan!