Lasershow på 10års jubiléet!

Vi kan nu avslöja att vi genom Laserimage i Eskilstuna vräker på med en fantastiskt Lasershow i samband med vårt 10års jubileum i år!  Till lasershowen hör pampig musik i olika teman för de olika showerna. Under avslutningslördagen den 7/10 blir det 4 gånger under kvällen. Hålltider är 20.00, 21.00, 22.45 och 23.30. Om det sker några förändringar i tidschemat meddelar vi detta här och på sociala medier. En riktigt häftig avslutning i år alltså! 

 

Slättlanda Modellflygklubb & TK Levo!

Vi har haft flera olika trevliga inslag i Ljusfestivalen genom åren. Ett inslag som hängt med flera år nu är Slättlanda Modellflygklubb som flyger ett antal plan med olika läckra belysningar på sina modellflygplan. Dom håller till mellan infotältet och festivalområdet i Forshall inte mindre än fyra gånger under veckan.

Ett annat inslag är Trampolinklubben Levo från Lidköping och även i år är med och visar hissnande konster från trampolinen nere vid stora scenen. Dom kan ses under söndagen den 1/10.

Eftersom det är 10 årsjubileum så har vi ytterligare inslag att presentera men det tar vi lite längre fram!

 

Ladda ner hela programmet!

På sidan ”Tider & program” kan man nu ladda ner hela veckans program som en pdf-fil!

Vi har jobbat, planerat och förberett under hela våren och tar nu lite sommarledigt för att sen dra igång igen i augusti och stå färdiga att öppna Nossan Ljusfestivals 10-års jubileum den 30/9 till 7/10 2017!