Slättlanda Modellflygklubb & TK Levo!

Vi har haft flera olika trevliga inslag i Ljusfestivalen genom åren. Ett inslag som hängt med flera år nu är Slättlanda Modellflygklubb som flyger ett antal plan med olika läckra belysningar på sina modellflygplan. Dom håller till mellan infotältet och festivalområdet i Forshall inte mindre än fyra gånger under veckan.

Ett annat inslag är Trampolinklubben Levo från Lidköping och även i år är med och visar hissnande konster från trampolinen nere vid stora scenen. Dom kan ses under söndagen den 1/10.

Eftersom det är 10 årsjubileum så har vi ytterligare inslag att presentera men det tar vi lite längre fram!

 

Ladda ner hela programmet!

På sidan ”Tider & program” kan man nu ladda ner hela veckans program som en pdf-fil!

Vi har jobbat, planerat och förberett under hela våren och tar nu lite sommarledigt för att sen dra igång igen i augusti och stå färdiga att öppna Nossan Ljusfestivals 10-års jubileum den 30/9 till 7/10 2017!


Stark avslutning med Larz Kristerz!

I år blir avslutningslördagen något alldeles speciellt. I musikalisk väg blir det Larz Kristerz på stora scenen både kl. 20.15 och 22.00. i tältet spelar Annakarin och grästorpssonen Anders Sparlund hela kvällen. I luften ser vi Slättlanda modellflygklubb vid olika tillfällen. Plus en riktigt fräck överraskning som vi avslöjar lite längre fram…..


 
I tältet hittar vi Annakarin & Anders under kvällen!