Jul i Forshall 18 dec – 6 jan

Promenera ut till Forshall för genuin julstämning med både ljud och ljus! Under slutet av december lyser Grästorps Framtidsförening i samarbete med Grästorps kommun upp området kring Forshalls naturpark. Där kan du också lyssna på stämningsfulla ljud. Lamporna tänds upp den 18 december och lyser sedan varje kväll kl 16-22 till och med trettondagsafton den 6 januari.

Besökare och vinnare!

Vi kan konstatera att efter en lyckad ljusfestivalvecka så hade vi 21.000 besökare. Vilket vi är väldigt nöjda över och vi tackar alla som kom och speciellt tack till er som köpte ett ljus där alla intäkterna gick till Barndiabetes och barncancerfonderna.

Vi vill även presentera våra 3 vinnare från Entréhäftet. 1:a pris (Spökhuset i Grästorp, ett sällskap på 20 personer) går till Anette Svantesson, Trollhättan. 2:a pris (Presentkort på bussresa 1.500kr, Sparlunds Buss) går till Patrick Jonsson, Sollebrunn. 3:e pris (Presentkort 500kr hos Huset Smått & Gott, Grästorp) går till Kajsa Warg, Vänersborg. Stort grattis till er och ni kommer att bli kontaktade av oss inom kort.