Ljusfestivalen i siffror!

Trots att vi inte hade vädret med oss alla dagar detta 11:e år så blev antal besökare hela 21.000! Vi är väldigt nöjda med denna siffran och genomförandet av årets ljusfestival. ”Köp ett ljus” för Barncancerfonden och Diabetesfonden inbringade 25.000kr vilket betyder att vi nu har skäkt hela 250.000kr genom åren till dessa fonder. Vi återkommer med alla vinnare i vår tävling inom kort!

En fantastisk vecka!

Nu är Nossan Ljusfestival över för denna gången och vi kan bara konstatera att det varit en fantastisk vecka längs Nossan. Henrik Åberg på fredagen och Wiktoria på avslutningslördagen. Vi återkommer inom kort med besökarantal och vinnare i vår tävling mm. Håll ut!

Ljusfestivalen är invigd och i full gång!

Under lördagen invigdes Ljusfestivalen av Kajsa Forsell. Kvällen fortsatte med lasershow och underhållning av ”Just nu” och Reborn Band. På söndagen, barnens dag på ljusfestivalen bjöds det på en stor Barnkör ledd av Martina Nyberg och eldshow av Wildfire och glad underhållning av Tobbe Trollkarl samt modellflyguppvisning. Längs promenaden har vi barnens trollskog och våra spöken i Spökskogen.

Välkommen till en fortsatt trevlig vecka längs Nossan i Grästorp!