Besökare och vinnare!

Vi kan konstatera att efter en lyckad ljusfestivalvecka så hade vi 21.000 besökare. Vilket vi är väldigt nöjda över och vi tackar alla som kom och speciellt tack till er som köpte ett ljus där alla intäkterna gick till Barndiabetes och barncancerfonderna.

Vi vill även presentera våra 3 vinnare från Entréhäftet. 1:a pris (Spökhuset i Grästorp, ett sällskap på 20 personer) går till Anette Svantesson, Trollhättan. 2:a pris (Presentkort på bussresa 1.500kr, Sparlunds Buss) går till Patrick Jonsson, Sollebrunn. 3:e pris (Presentkort 500kr hos Huset Smått & Gott, Grästorp) går till Kajsa Warg, Vänersborg. Stort grattis till er och ni kommer att bli kontaktade av oss inom kort.

En “normal” Ljusfestival!

Bara dagar innan vi kör igång vår 14:e Ljusfestival tas restriktionerna bort vilket gör att det blir en ganska normal ljusfestival i år 2021. Vi är givetvis oerhört glada över detta men ber ändå alla besökare att ta personligt ansvar med att hålla avstånd där det vanligtvis kan uppstå trängsel. Följ oss gärna på Facebook och Instagram för uppdateringar och information!

Förberedelser är i full gång och vi rivstartar den 2/10 med bl.a Anna Bergendahl på stora scenen kl 21.00 efter en kort invigning. Kolla på sidan “Tider & Program” för hela veckans program på ljusfestivalen. Där kan man också ladda ner programmet i sin helhet om man så önskar!

Välkomna till Nossan Ljusfestival 2021 2-9 Oktober!