Ljusfestivalen i siffror!

Vi kan nu meddela att vi hade 23500 besökare på vårt 10-års Jubileum 2017. En siffra vi är väldigt glada över. Återigen stort TACK till alla som besökte oss! Vi drog in 24000kr till Barncancerfonden via alla sålda ljus som sattes i Nossan under avslutningskvällen och från Önskebrunnen. Totalt över 10 år har vi fått in c:a 225000kr till fonden. På återseende nästa år!

 

Fantastisk avslutning!

Vi fick en fantastisk avslutning på vårt 10-års Jubileum! Larz Kristerz i högform och en Lasershow som var spektakulär! Vi vill tacka alla som kom till Ljusfestivalen 2017 och vi återkommer med siffror på antal besökare och Barncancerfonden mm inom kort!

Slutspurten!

Vi hade en fantastisk kväll med Nanne Grönvall på stora scenen och Garagerockarna i tältet under onsdagskvällen. Torsdagskvällen är ”Humorkvällen” med Grästorps egna idoler, Grästorpsrevyn och Ullberg & Ljung. På fredag hittar vi Sveriges bästa Gyllene tider coverband på stora scenen Moderna tider och Jocke Tellskog i tältet. Avslutningslördagen bjuder på Larz Kristerz 20.15 och 22.00 och Annakarin & Anders (Sparlund) i tältet. Vi firar extra på 10-års Jubileet med en Lasershow (4 ggr under kvällen) denna lördagskväll.