Här är bokstavsjaktens vinnare!

Ljuspromenaden är över och vi tackar alla som promenerat och även skänkt en gåva till föreningen. Vi hade en bokstavsjakt som Ridklubben i Grästorp ansvarade för och här är vinnarna.

Bokstavsjaktens vinnare är som följer

3/10 – Arvingarna – Colin o Charlotte Sandgren Grästorp

4/10 – Timoteij – Helena Lindgren, Alingsås

5/10 – Nanne Grönwall – Camilla Adolfsson, Vara

6/10 – Harvesters – Conny Melin, Grästorp

7/10 – Larz Kristerz – Margaretha Peterson, Malma

8/10 – Tobbe Trollkarl – Frida Andersson, Grästorp

9/10 – Shirley Clamp – Elvy Sandberg, Grästorp

10/10 – Linda Bengtzing – Lars Ödlund Grästorp

Grattis till er alla!

Förtydligande om Inställd Ljusfestival 2020!

Eftersom årets Ljusfestival är inställd så kommer det inte finnas artister som underhåller, inga mat/serveringtält och inga spöken eller annat som är förknippat med Ljusfestivalen. Istället blir det en Ljuspromenad där vi tänder alla våra lampor med gratis inträde och bjuder alla på en fin promenad längs Nossan ner till Forshall! OBS! Corona-avstånd gäller givetvis! Lamporna är tända alla dagar mellan Kl. 18.00-22.00 den 3-10/10 Om man vill swisha en gåva så tar vi tacksamt emot det på Swishnr: 123 105 37 27. Man kan också skänka en gåva till Barncancer och Barndiabetesfonden på Swishnr: 123 345 28 51. Fortlöpande information kommer på vår Facebook och Instagram sida!

Nossan Ljuspromenad istället!

Istället för årets inställda Ljusfestival så erbjuder vi Nossan Ljuspromenad istället! All fin belysning kommer att sitta uppe som vanligt och med fri entré hela veckan 3-10/10! Det kommer att finns möjlighet att swisha en gåva till oss om man vill och även ett swishnummer för att skänka pengar till Cancer och diabetesfonden. I dessa pandemitider gäller självklart att alla följer restriktionerna för avstånd mm.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för löpande information!