Till minne av JAN OLOF SKOOG

Ljusfestivalprofilen Jan Olof Skoog har efter en tids sjukdom gått ur tiden. Hans helhjärtade engagemang för Grästorps Framtidsförening och Nossan Ljusfestival har varit avgörande för festivalens fantastiska utveckling. Nossan Ljusfestival genomförs i det natursköna området Forshall vilket var Jan Olofs paradis. Att festivalen skulle hållas just där var anledningen till att han tidigt, redan 2006, ville engagera sig i festivalen. Det dröjde dock till 2008 innan det blev verklighet. Under festivalens 16 år var han starkt engagerad i styrelsen och projektledningen. Naturligtvis var Jan Olof en ovärderlig kraft som bidrog till den succé som festivalen blev. Han var som alltid på plats för att hjälpa till med ljussättningen, och riggningen för den 16:e upplagan var inget undantag. Hans ork var inte detsamma men med sitt älsklingsfordon, den lilla minitraktorn med kärra, for han runt som vanligt och levererade lampor och sladdar. Vi är glada att boken ”Nossan Ljusfestival 15 år” hann bli färdig. Jan Olof fick självklart ett exemplar och läste själv våra tankar kring vilken stor betydelse vi ansåg att han hade för ljusfestivalen. Våra tankar går till hans nära och kära. Hela Grästorps Framtidsförening sörjer en profil med ett stort HJÄRTA.

För styrelsen Grästorps Framtidsförening / Claes Eriksson Ordf.